xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

JUANOLA i BASSEDAS

JUANOLA i BASSEDAS

JUANOLA i BASSEDAS és una corredoria d'assegurances amb 26 anys d'experiència, dirigida per l’Enric Juanola, situada a Figueres, Vilafant 38. Té una àmplia experiència en l'assessorament empresarial, ofereix simplicitat i concentra serveis de forma personalitzada. L’objectiu és buscar la integració de les assegurances, estalviant desplaçaments, temps i diners.

Sector/es: Servicios, Corredurias de seguros.

Datos contacto de JUANOLA i BASSEDAS

DirecciónCalle Vilafant, 38. - Figueres (Girona) - 17600- España
Teléfono 972 514 009 Fax 972 671 924
E-Mail Sitio web www.juanolabassedas.cat

Descripción de JUANOLA i BASSEDAS

“La gent encara no entén que pagar un rebut no implica tenir una assegurança ben feta”

Quins trets destacaria de JUANOLA  i BASSEDAS?

Tenim la formació específica que ens permet oferir solucions a mida, sabem escoltar i garantim un tracte personal i directe, aconseguint  transmetre  tranquil·litat i confiança.

Som accessibles, amb compromís de servei i si cal, ens desplacem i verifiquem el risc. Tot i que la feina no es fàcil, el principal és que se senti emparat i protegit. Això és el que ens diferencia de la banca i de les línies telefòniques.

La gent en general encara no entén que pagar un rebut no implica tenir una assegurança ben feta.

Per què treballar amb una corredoria com la seva?

L’avantatge de treballar com a corredoria, és el gran ventall de negoci que tens davant teu, només cal definir quin és el sector econòmic on et trobes més còmode per treballar i tot seguit buscar quines mancances té.

No n’hi ha prou en definir un sector de mercat, també cal negociar amb les diferents entitats per tal de trobar el producte assegurador més complet i a preu, una vegada definit, només queda  sortir al carrer.

Potser d’entrada no aconseguiràs cap operació però si has fet un bon plantejament, de ben segur que hauràs aconseguit despertar l’ interès del client.

Tot i que aquests darrers anys són difícils, hem mantingut un bon nivell de cartera, i això ens permet negociar importants avantatges, podent oferir garanties i preus més competitius en relació al mercat.

Tenim una bona base de dades, la qual cosa ens permet treballar amb facilitat aprofitant les noves tecnologies, disposem de pàgina web www.juanolabassedas.cat, i anem entrant dins les xarxes socials.

Tenim  importants distincions d’asseguradores per la nostra feina, com són Winterthur, Zurich, Mussap, Allianz…i hem format part de Zurich Financial Club, Allianz Club Finance, Club del 100 de Winterthur. Actualment estem dintre el Consell Consultiu de Mussap, del que em sento molt orgullós.

A qui adrecen els seus serveis?

Ens trobem dues figures ben marcades. Una seria la persona que vol el mínim, sense importar-li el servei, només busca preu. 

I l’altra el client  que vol ser ben assessorat, que el cuidis i no vol deixar res a l’atzar, prefereix pagar una mica més, però no vol sorpreses. Aquest és el client que m’agrada i val la pena treballar per ell. Cal anar sempre un pas per davant oferint-li servei: pel que fa l’equip humà, rebem formació activa del Col·legi de Mediadors de Girona. És important quan estem davant el client, parlar i argumentar els temes amb criteri, transmitent així confiança i seguretat.

Ara, quins objectius tenen?

Ens considerem com un referent en el sector,  volem continuar en aquesta línea de garantia i prestigi; a més, ens estem preparant per potenciar el mercat local francès, tan és així que darrerament hem assistit a un curs intensiu de reciclatge comercial en francès.

Si bé el mercat està en constant  procés de canvi, potser que ens mantinguem o algun dia acabem dintre d’alguna entitat de “banca-seguros”, portant l’àrea  tècnica – comercial, ja que per a elles, aquest és el seu punt feble i generalment no disposen de personal amb experiència i formació específica com nosaltres.

Amb el temps veurem quins esdeveniments ens presenta el futur, entre tant continuaré treballant com sempre, que és el que m’agrada i sé fer.

Publicaciones prensa JUANOLA i BASSEDAS

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Cataluña Cinco Estrellas
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

22 de junio de 2013
Cataluña Cinco Estrellas


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.