xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Granés batxillerat

Granés batxillerat

A Granés Batxillerat portem més de 50 anys acompanyant els nostres alumnes amb l’objectiu compartit d’accedir a la Universitat amb èxit. La nostra experiència ens permet guiar-los en aquest camí, com també, des de ja fa un temps, cap als Cicles Formatius de Grau Superior, CFGS.

Sector/es: Formación - Educación, Bachillerato.

Datos contacto de Granés batxillerat

DirecciónPassatge de la Concepció 15 - Barcelona (Barcelona) - 08008- España
Teléfono 93 215 54 41 Teléfono 2 93 215 49 03
E-Mail Sitio web www.batxilleratgranes.com

Descripción de Granés batxillerat

Batxillerat, el teu camí

Les claus del Batxillerat avui en dia per garantir l’èxit dels nostres fills.

Quines són les necessitats a cobrir en el Batxillerat per arribar a la Universitat amb èxit? Com hi dóna resposta el nostre centre?

El Batxillerat és un pas important a la vida dels nostres fills. Han acabat l’ensenyament obligatori o estan a punt de fer-ho. Ara comença una nova etapa en la que hauran de prendre, segurament, la primera decisió important de la seva vida i que marcarà el seu futur proper.

Tenen dos anys per endavant per decidir quin grau universitari o cicle formatiu de grau superior, CFGS, volen fer. Una decisió que no podem deixar a l’atzar. Aquests dos anys són essencials per decidir amb criteris objectius i donar el pas a la Universitat amb garanties d’èxit.

En aquest pas de l’ESO a un grau universitari o CFGS cal ajudar-los a consolidar tres pilars essencials: maduresa i hàbits de treball, orientació universitària, proximitat i motivació.

Maduresa i hàbits de treball.

Els nostres fills són persones a les que ara demanem que actuïn amb responsabilitat i que decideixin i planifiquin les seves pròpies accions amb criteri i autonomia. Però, realment estan preparats per fer-ho? Fins ara, han hagut de prendre decisions significatives a la seva vida? Potser no suficientment. A la majoria dels casos, han fet Primària, ESO i, ara, Batxillerat, perquè “és el que toca” i no com a resultat d’una reflexió prèvia.

Cal facilitar-los les eines i coneixements perquè consolidin el seu propi criteri i actuïn en conseqüència. La capacitat de decisió i l’autonomia que d’ara en endavant han de demostrar estan a un altre nivell al que fins ara se’ls ha demanat.

Orientació universitària.

Davant seu està una decisió que marca el primer pas cap a la seva vida professional, escollir el grau universitari o CFGS que volen fer. Per això, els centres educatius cal que treballem per tal d’orientar-los: facilitant informació de cadascuna de les carreres en que tinguin interès i les seves sortides professionals, ajudant-los a fer introspecció per conèixer les seves habilitats i competències i, finalment, facilitant l’oportunitat de comprendre practicant què hi ha darrera de la sortida professional que els atreu i, al mateix temps, preparar-los per afrontar el repte. Només així podran tenir criteri per decidir el seu propi camí cap al món laboral a través de 3 o més anys estudiant un grau universitari o CFGS.

Proximitat i motivació.

Cadascun dels nostres fills cal que faci aquests dos passos importantíssims que hem comentat. Per fer-ho, els cal un entorn que els guiï des de la proximitat i la motivació. No hem de promoure l’ensenyament des de la bàsica transmissió de coneixements. Hem de potenciar que visquin allò que estan aprenent. I realment a Batxillerat és essencial i prou possible. Cal facilitar-los l’oportunitat de descobrir les seves verdaderes vocacions. Cal complementar els coneixements bàsics establerts per la llei d’educació, amb coneixements i experiències realment útils pel camí que ara estan començant i que marcarà el seu futur personal i professional.

Publicaciones prensa Granés batxillerat

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Centros educativos de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

25 de enero de 2013
Centros educativos de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.