xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Establiments Andreu S.L

Establiments Andreu S.L

Empresa de degustación y venta de productos de charcutería selecta, con tienda de charcutería online y con tiendas físicas donde poder degustar sus productos de manera informal.

Sector/es: Comercio Online, Turismo-Ocio, Charcutería selecta, Alimentación.

Datos contacto de Establiments Andreu S.L

DirecciónC/ Boccaccio, 39 - Sabadell (Barcelona) - 08205- España
Teléfono 93 720 50 99 Fax 93 720 51 00
E-Mail Sitio web www.andreu.cat/

Descripción de Establiments Andreu S.L

 

“La qualitat és l’esperit de la nostra marca”

Els amants de la bona taula tenen una cita ineludible als establiments Andreu, tant per comprar la millor xarcuteria com per degustar-la in situ. En parlem amb el seu responsable per conéixer de primera mà la firma.

Andreu Xarcuteria i Tastes ha revolucionat el món de la venda de xarcuteria al detall. Com neix la seva idea?  

Més que revolucionar-lo, vàrem ser pioners en crear un nou concepte en el món de la xarcuteria. Vàrem intuir que la compra havia de ser sinònim de diversió, d’oci... I va ser quan va sorgir la idea de crear un espai per poder degustar, d’una manera informal, els productes de gran qualitat que ja estàvem venent a la botiga de xarcuteria.

Podríem dir que l’Andreu combina la tradició amb el nou estil de vida?           

Sí. Hem intentat sempre estar a prop del client, adaptar-nos a les seves necessitats al temps que evoluciona la societat. L’any 1930 el meu avi funda el negoci al Mercat  Central de Sabadell, basat en la venda d’olives i conserves; després, l’any 1969, els meus pares van fer un canvi radical en el disseny, la imatge i el producte; i ja el 1994 va ser quan vàrem fer aquest darrer pas, molt important, i apostar per una línia molt especialitzada de productes de xarcuteria, on destaquen l’ibèric de gla i la incorporació d’un espai per poder-los degustar a l’Illa Diagonal.

Per què és tant conegut el pernil de l’Andreu? 

Vàrem pensar que si ens especialitzàvem en una selecció de productes de xarcuteria, no tenia massa sentit disposar d’una gran varietat de tipus de pernil, cosa que podia arribar a confondre el client. Per això vàrem apostar per tenir només el pernil més saludable, l’ibèric de gla, ja que no tots els ibèrics són iguals.

Es tracta d’un producte del que només se’n fa la matança un cop l’any -durant l’època de menys gla-, que té un curat totalment natural - en assecadors i bodegues durant un període mínim de dos anys, depenent de la mida de la peça- Tot això és el que fa d’aquest pernil un producte tan especial.

Per aconseguir aquest producte, des d’Andreu seleccionem i marquem a foc peça per peça i controlem tot el procés de curat fins arribar a les nostres botigues. Pensem que tot aquest esforç i inversió de milers de potes queda compensat quan els nostres clients i amics ens coneixen com “l’Andreu, el del bon pernil”

A més del millor pernil, què troba el client a un establiment Andreu?

La nostra missió és ajudar els nostres clients a gaudir dels petits plaers, a través dels productes de xarcuteria, i que passin una bona experiència dins l’establiment. A totes les nostres botigues hi trobaran una selecció de productes de xarcuteria i una zona de degustació, tot i que depenent de la ubicació de la botiga, els espais de venda i degustació varien. Ara acabem d’obrir un local a la nova planta de Maremagnum, on l’espai de degustació representa el 90%, a l’inrevés que en d’altres botigues, com la de Sabadell.

Qualitat és el concepte que més s’apropa a l’esperit de la seva marca?  

Sí, sense cap mena de dubte. Durant aquests més de 80 anys, la societat ha canviat molt, l’estil de vida, els productes, el disseny… Però la paraula qualitat s’ha mantingut i s’ha transmès d’una generació a l’altre: resumeix molt bé el què ha sigut, és i serà Andreu. Qualitat en el producte, qualitat en la presentació i imatge, qualitat en el servei, qualitat en l’atenció al client i, sobretot, qualitat humana. Per a nosaltres, el més important sempre han estat les persones.

Vuit botigues físiques i també una online... Fins a on continuarà creixent l’Andreu?      

La nostra voluntat, els nostres esforços i il·lusions són créixer dia a dia. Intentem millorar constantment, buscar solucions per els nostres clients i això passa, també, per obrir nous locals. La veritat és que no ens plantegem el nombre de botigues, només sabem que hem de continuar creixent.

 

Publicaciones prensa Establiments Andreu S.L

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Cataluña Cinco Estrellas
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

23 de junio de 2012
Cataluña Cinco Estrellas


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.