xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Escoles Vedruna

Escoles Vedruna

Us proposem un breu recorregut per conèixer els eixos inspiradors del Projecte Educatiu de les Escoles Vedruna de Catalunya. Ho fem mitjançant unes idees clau, uns eixos de treball, que s’arrelen en el passat i en la tradició pedagògica inspirada en Joaquima de Vedruna.

Sector/es: Formación - Educación, Educación infantil, Educación primaria, Educación secundaria.

Datos contacto de Escoles Vedruna

DirecciónCalle Bruc, 30, 2º pis - Barcelona (Barcelona) - 08010- España
Teléfono 933 027 979
Sitio web www.eduvedruna.org

Descripción de Escoles Vedruna

Eduquem infants, nens i nenes, nois i noies per fer que ells siguin els autèntics protagonistes de la seva pròpia educació.

Són, també, la manera d’entendre un estil educatiu propi en el nostre present i es converteixen, a la vegada, en la carta de navegació del futur de cada un dels nostres centres. Les Escoles Vedruna, repartides arreu de la geografia catalana, s’identifiquen i es comprometen en el futur de l’educació del país al servei dels infants, nens i nenes i adolescents, en tots i cadascun dels pobles i ciutats on són avui presents.

Aquests són els eixos vertebradors de l’Escola Vedruna de Catalunya. Són el nostre nord. Els eixos sobre els quals posem la mirada per tal que cada noi i cada noia desplegui el bo i millor d’ell mateix.

Educació integral

Entenem que a les nostres escoles el treball educatiu ha d’abraçar tots els àmbits de creixement de la persona. Per tal d’afavorir un creixement harmònic es potencia l’àmbit intel·lectual, impulsant uns aprenentatges sòlids, l’àmbit físic i de l’expressió corporal, l’àmbit d’autonomia, en el procés d’adquirir la pròpia llibertat i responsabilitat, l’àmbit social, amb la potenciació de les relacions humanes col·lectives i la solidaritat, i l’àmbit moral, per tal que cada alumne/a pugui créixer en valors.

Valors

Els valors que volem posar en relleu són: la vida, la llibertat, la justícia, la pau, la fraternitat (solidaritat) i la transcendència. Al costat del treball d’acompanyament tutorial que realitzen els docents, les nostres escoles fomenten durant el curs tota mena d’accions destinades a fer vius aquests valors.

Multilingüisme

L’opció de les nostres escoles per l’obertura al diàleg i al món ens impulsa a seguir potenciant l’aprenentatge de les llengües estrangeres a través de diferents formes de treball: l’ús d’auxiliars de conversa nadius i de grups reduïts, el foment d’experiències d’immersió lingüística, l’obtenció de titulacions oficials, la participació en programes internacionals (COMENIUS)…

Publicaciones prensa Escoles Vedruna

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Centros educativos de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

25 de enero de 2013
Centros educativos de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.