xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Escola L'Horitzó

Escola L'Horitzó

L'Escola l’Horitzó de Barcelona, durant 44 anys, s'ha caracteritzar per tenir una visió pròpia i molt definida del que ha de ser la formació humana i científica dels seus alumnes. Per apropar-nos una mica més a aquesta realitat educativa.

Sector/es: Formación - Educación, Educación infantil, Educación primaria, Educación secundaria.

Datos contacto de Escola L'Horitzó

DirecciónPasseig de la Bonanova, n7 - Barcelona (Barcelona) - 08022- España
Teléfono 93 417 76 57 Teléfono 2 93 417 76 58 Fax 93 417 89 74
E-Mail Sitio web www.escola-horitzo.cat

Descripción de Escola L'Horitzó

Quina és la dinàmica de l’Escola?

L’Escola l’Horitzó, a través de recursos i estratègies pròpies del seu projecte educatiu: «reunió treball, text lliure, fitxa comprensió, fitxa treball, àlbum, prova, tesina, reunió balanç, projectes de treball, documents de treball i de controls de processos, robòtica, etc.» incideix en què els seus alumnes aprenguin, elaborin els seus propis «llibres de text» i exercitin una sèrie de valors que els ajudin a desenvolupar un esperit crític, perquè en un futur puguin assolir les metes que es proposin. El mètode de coneixement és el científic i la formació humana es basa en el respecte i la responsabilitat.

El projecte educatiu d’Escola l’Horitzó té una visió innovadora?

Així és, estem convençuts que és imprescindible estar absolutament al dia i tenir visió de futur per poder formar persones que més endavant puguin moure's amb facilitat en aquesta societat tan canviant i global que ens ha tocat viure. Per això vam optar des de bon començament per la metodologia científica. Des dels tres anys d'edat, els nens de l'Escola l’Horitzó realitzen treballs d’investigació on aprenen a observar, a analitzar i a extreure conclusions del que estan fent. Treballs que exposen davant els seus companys i que formen part de l'itinerari acadèmic i curricular. Això els ajuda no només a aprendre a pensar, sinó també a raonar, a comunicar-se en públic i a tenir un esperit crític indispensable per assolir la llibertat i el ben estar que l’ésser humà sempre ha desitjat.

Quin compromís existeix amb les famílies que fan confiança a l’Escola?

El nostre compromís és ajudar els seus fills a desenvolupar les persones que ja són, tot plegat des d’un rigor professional i en el marc d’una transparència en comunicar-los tot allò que afavoreixi un poder caminar conjuntament famíliaescola. El nostre compromís professional és aquest projecte educatiu que té un contínuum espai-temps des que l’alumne/a és un infant fins el moment que el noi i la noia poden decidir un futur personal i així assolir les pròpies fites.

Algú que desconeix aquest model educatiu com el pot conèixer?

No fem jornades de portes obertes ja que considerem que, de la mateixa manera que cada alumne és únic, i per això les seves famílies han de rebre una informació personalitzada. Sempre ensenyem

l’Escola a les famílies que ho desitgen, en horari escolar, per tal que puguin copsar l’ambient d’ensenyament i d’aprenentatge dins de la realitat quotidiana: què fem, com ho fem, on ho fem, etc. i així, si aquestes ho desitgen, poden començar a veure com pot ser l’escolaritat dels seus fills (des de la llar d’infants fins al batxillerat).

L’estructura de l’Escola també és diferent...per què espais oberts?

Perquè els espais oberts, degudament controlats, creen una dinàmica d’aprenentatge. El guiatge i l’acompanyament del saber i el fer d’uns bons mestres, fan que els alumnes (en aquest clima de llibertat i de responsabilitat) aprenguin, posin en joc un bon treball col·laboratiu, millorin l’estudi de cada àrea del coneixement, desenvolupin la pròpia creativitat alhora que s’afavoreix una bona relació humana entre tots basada en el respecte. Els espais de l’Escola (tots polivalents) estan preparats perquè els seus alumnes desenvolupin tot tipus de destreses i aprenentatges: idiomes (anglès i alemany), música (cant, llenguatge musical, instruments, etc.), natació formativa (piscina), esports i gimnàstica rítmica (gimnàs), teatre (sala de titelles, escenari...), robòtica i informàtica (laboratori d’informàtica), ciències de la natura (laboratoris científics), coneixements diversos (sala de projecció, biblioteques, tallers, ...) etc.

Publicaciones prensa Escola L'Horitzó

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Mejores Colegios de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

23 de enero de 2012
Mejores Colegios de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.