xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Cultura Pràctica

Cultura Pràctica

Cultura Pràctica és un centre privat, concertat i laic amb una experiència de 72 anys al món de l’educació a Terrassa. La formació integral de persones, la socialització de l’alumne i el foment de la cultura de l’esforç per assolir l’èxit i l’excel•lència són els seus principals eixos pedagògics.

Sector/es: Formación - Educación, Educación infantil, Educación primaria, Educación secundaria, Formación profesional.

Datos contacto de Cultura Pràctica

DirecciónSant Pere, 36 - Terrassa (Barcelona) - 08221- España
Teléfono 93 783 25 88
Sitio web www.culturapractica.cat

Descripción de Cultura Pràctica

 

“Impartim Educació Infantil, Primària, ESO i Cicles Formatius tant de grau mitjà com de grau superior”

Quins nivells acadèmics s’hi imparteixen en aquests moments?

Ara mateix impartim Educació Infantil, Primària, ESO i Cicles Formatius tant de grau mitjà com de grau superior, sempre amb la finalitat de preservar els mateixos objectius inicials del centre. El nombre total d’alumnes és d’uns 730, dividits en dues línies.

Quins són els principals trets distintius de la seva política educativa i pedagògica?

Cultura Pràctica és una escola privada, concertada i laica que es mou a partir de tres eixos fonamentals: la formació integral de la persona, la inclusió del nen en el conjunt de la societat i el foment de la cultura de l’esforç per tal d’arribar a l’èxit i l’excel·lència.

Quina importància tenen els idiomas al llarg dels diferents nivells acadèmics?

El nostre projecte és trilingüe, la qual cosa vol dir que li donem la mateixa importancia al català i al castellà, tot i que el català és la nostra llengua vehicular, a més de fomentar l’aprenentatge de

l’anglès des de P3, amb controls periòdics a càrrec del Trinity College. Per tant, els alumnes de quart d’ESO, si volen, poden presentar-se als exàmens pertinents per aconseguir el First Certificate.

Fan moltes activitats extraescolars?

Dintre de les activitats organitzades per la pròpia escola, oferim música, anglès i espais de complementació acadèmica. D’altra banda, l’AMPA s’encarrega d’oferir-ne un ventall molt ampli: esports, dansa, manualitats, escacs, etc.

 

Publicaciones prensa Cultura Pràctica

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Mejores Colegios de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

23 de enero de 2012
Mejores Colegios de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.