xUso de cookies
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias cómo de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y ofrecerle un mejor servicio. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso más información.
Validación de usuario
Validación de usuario
Cerrar
Compartir en TwitterCompartir en Facebook
Compartir:

Col·legi Closa

Som una escola privada, concertada i laica, de caràcter familiar amb més de 45 anys d’experiència i amb voluntat de servei a les famílies .

Sector/es: Formación - Educación, Bachillerato, Educación infantil, Educación primaria, Educación secundaria.

Datos contacto de Col·legi Closa

DirecciónEmili Roca, 22 – Santapau, 57 - Barcelona (Barcelona) - 08016- España
Teléfono 93 349 39 39
Sitio web www.col-legiclosa.cat

Descripción de Col·legi Closa

“Ens agrada conservar totes aquelles tradicions del nostre país que ens donen caràcter i personalitat pròpia”

Presenten un horari molt ampli...

L’escola ofereix un horari molt ampli, efectivament,  des de les 7.30 hores del matí fins a les 21.00 hores del vespre.  

I quins són els nivells educatius que imparteixen?

El col·legi s’inicia a l’educació infantil, continua amb l’educació primària, l’educació secundària i finalitza amb els batxillerats. Un alumne/a inicia els seus estudis als 3 anys i els finalitza als 18 anys, sense canvis de centre al finalitzar les diferents etapes educatives.        

La base del programa educatiu, quin és?

Resulta difícil d’explicar amb poques línies la filosofia del Col·legi Closa. La nostra escola la podreu entendre amb el funcionament del dia a dia, però els punts que ens agradaria destacar són:

- Som una escola oberta a les necessitats de les famílies.

- Per nosaltres és important fomentar l’esforç, l’esperit de superació, el respecte, el diàleg, el sentit de la responsabilitat, els valors ètics i la pràctica esportiva.

- Oberts a les noves tecnologies, però sense oblidar tot allò que ens ha donat bons resultats al llarg del anys com és el treball del dia a dia, l’estudi i la superació personal.

- Ens agrada conservar totes aquelles tradicions del nostre país que ens donen caràcter i personalitat pròpia,  i també estem oberts a les noves aportacions del món globalitzat.

- Tenim gabinet propi per a l’assessorament psicopedagògic i atenció a la diversitat.

- Som una escola Integrada als barris de Sant Andreu i Nou Barris.

I en quant a la importància dels idiomes impartits, què ens pot explicar?

El nostre projecte educatiu dedica els màxims esforços a l’assoliment d’un bon nivell tant en llengua catalana i castellana, com en les llengües estrangeres, anglesa i francesa. Els alumnes inicien la llengua anglesa a l’educació infantil i finalitzen al batxillerat, i la llengua francesa que s’inicia a l’educació primària i finalitza al batxillerat.

 Les instal.lacions del Col.legi Closa són importants també.

El col·legi disposa d’unes instal·lacions que ens permeten desenvolupar totes les activitats dins el propi centre, com ara piscina, sala de judo, gimnàs, sala de ballet, pista de bàsquet, teatre, etc...

A la nostra masia rural Mas Martorell, situada al Terme Municipal de Sallent, hi realitzem sortides culturals i activitats de convivència dels alumnes, tot gaudint d’un entorn natural. www.lamasiarural.com

El Col·legi Closa col·labora amb les famílies en la formació dels nens com a persones, integrant-se dins un grup humà que l’acompanyarà al llarg dels anys d’estada en el col·legi i que facilitarà la seva entrada al món universitari i laboral.

Publicaciones prensa Col·legi Closa

Html->css('prensa', 'stylesheet', array('inline'=>false) ); $this->Html->script('mootools-more-slide', array('inline'=>false) ); $userDat = $session->read('Auth.User'); $this->Js->get(".emppublink")->event("click"," id = String(this.id).split('_')[1]; new Fx.Slide('empresaspub_'+id).toggle(); "); if ($userDat['rol']=="admin") { $this->Js->get('.publidel')->event('click', "if (confirm('¿Esta seguro de querer eliminar la publicación?')) location.href=this.get('href');"); } $this->Js->buffer(" tohide = $$('.empresaspub') for (x=0;x
LA VANGUARDIA : Es un diario de información general, perteneciente al Grupo Godó. Cuenta con corresponsales propios en las principales 
ciudades de todo el mundo.

Centros educativos de Cataluña
Notice (8): Undefined variable: userDat [APP/views/elements/prensalist.ctp, line 42]

25 de enero de 2013
Centros educativos de Cataluña


Directorio de empresasBUSCADOR EMPRESAS

Copyright 2018 © Guia de prensa S.L. | Tel. 902 026 111 | Síganos: Síganos en Google+: Guía de Prensa Síganos en Facebook: Guía de Prensa Síganos en Twitter: @guiadeprensa Síganos en You Tube: Canal Teleguiadeprensa Síganos en LinkedIn: Guía de Prensa
Guia Empresas | Horomárkate | Vida Sana | Nota legal | Publicidad | Contactar


GuíadePrensa.com es un directorio de empresas , creado principalmente para ayudar a los clientes y empresas de España a darse a conocer y encontrar servicios. En este directorio empresas se ofrece información de contacto de forma clara, fácil y gratuita. Es un buscador de empresas en el que las empresas de España pueden anunciarse en Internet de forma simple y sencilla sin suponer un gasto.

Además en este directorio de empresas se adjuntan las publicaciones que las empresas han realizado con nosotros en prensa nacional. Para aportar información extra de la mano de los principales periódicos.